Слідкуйте за нами

20-07-2023
       Відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів  КЗК КМПБ входить до мережі цифрових хабів Кременчуцької територіальної громади, де можна безкоштовно отримати доступ до платформи «Дія.Освіта» та пройти навчання з цифрової грамотності.
       Бібліотекарі-координатори Хабів пройшли онлайн-навчання «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти» на базі регіонального тренінгового центру Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського та отримали електронні сертифікати. Вони надають консультації та проводять різноманітні заходи для користувачів бібліотеки щодо надання цифрових послуг.
      20 липня працівники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів  КЗК КМПБ в рамках другого етапу проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що реалізується за фінансування Швеції та Міністерства цифрової трансформації України  запроcив бібліотекарів міста Кременчук на практичне заняття «Соціальні мережі. Висвітлення діяльності бібліотеки в мережі Інтернет».
      Метою заходу було поглиблення знань та навичок бібліотекарів  у веденні соцмереж бібліотеки  з метою розширення аудиторії користувачів бібліотеки, створення позитивного її іміджу та підвищення впізнаваності, а також просування її послуг.
      Під час тренінгу гості заходу ознайомились з оновленою платформою «Дія. Освіта» та її можливостями, які допоможуть у постійному підвищенні своїх компетенцій та цифрових навичок. 
      Бібліотекарі хабу порекомендували новинки платформи - симулятори «Мобільний фотограф» та «Режисер монтажу», які допоможуть бібліотекарю в повсякденній роботі. 
      Відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів – повноцінний провайдер інформаційних послуг, хаб цифрової освіти, куди може завітати кожен мешканець громади і скористатися безкоштовним доступом до мережі «Інтернет», WI-FI, пройти індивідуальні та групові навчання з інформаційної грамотності. Бібліотекарі  навчать  користуватися комп’ютером, смартфоном, планшетом, інтернетом, онлайн-сервісами. На онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта» кожен користувач може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.  
       Запрошуємо Вас до відділу інформаційних технологій  – хабу цифрової освіти! 


Коментарі: Залишити коментар
 
X