Слідкуйте за нами

19-07-2023

      19 липня у стінах читальної зали філії №2 КЗК КМПБ відбувся творчий ювілей художниці Юлії Ульянової «Життя, осяяне талантом».

      Мисткиня презентувала виставку художніх робіт «20+45», яка стала своєрідним ювілейним підсумком її творчої діяльності, адже серед картин була перша, написана пані Юлією в 20 років, та інші, створені за 45 наступних років.  Отримавши спеціальну художню освіту, мисткиня працювала в різних місцях, інколи навіть не за фахом, та завжди займалася своєю улюбленою справою. У пані Юлії вже відбулося сім персональних виставок і це  тільки початок.
      Художниця розповіла про свою творчість, улюблену тематику і техніку виконання, про картини, представлені на виставці та відповіла на запитання аудиторії. Дуже приємно, що серед присутніх було багато поціновувачів таланту мисткині та фахівців - художник-фотограф Ігор Носов, художник Сергій Брильов,  та художниця–аматорка Тетяна Дюжакова, які високо оцінили творчість Юлії Ульянової.
      Приємний музичний сюрприз для усіх підготував дует  «Stars», у складі талановитих співачок Олени Корягіної і Світлани Бичової. 
 Гості з цікавістю розглядали картини пані Юлії, спілкувалися, вітали з ювілеєм  та бажали, щоб на її творчому небокраї  з’являлися нові шедеври, які будуть представлені на стінах Арт-простору бібліотеки.

      Пропонуємо переглянути відеосюжет "Кременчуцькі новини" про творчий творчий ювілей художниці Юлії Ульянової «Життя, осяяне талантом».


Коментарі: Залишити коментар
 
X