Слідкуйте за нами

19-07-2023
      З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання та формування духовного світу дітей, працівники філії №3 КЗК КМПБ  (дитяча бібліотека на Соборній) 19 липня провели для вихованців модельної школи «Kids photo school»  пізнавально-ознайомчу екскурсію відділами бібліотеки.
      Діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з відділами  бібліотеки та її головною цінністю – книгою, усвідомили, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання.
Для майбутніх моделей було підготовано тематичний огляд літератури «Стильним та сміливим!», який знайомить зі світом стильної, вишуканої юної леді та як стати справжнім джентльменом.
      Після екскурсії читачам запропонували цикл літературних ігор, під час яких вони показали себе справжніми знавцями і любителями читання. І тільки необхідність залишити стіни бібліотеки перервала це захоплююче дійство! 
      Щоб підтримувати інтерес у дітей до книги та читання, наші гості отримали у подарунок від бібліотекарів «Читацькі щоденники» та магнітні закладинки для книг.
      Пізнавальна  мандрівка куточками книгозбірні нікого не залишила байдужим та подарувала  відвідувачам гарний настрій! 

      Пропонуємо переглянути світлини

Коментарі: Залишити коментар
 
X