Слідкуйте за нами

18-07-2023
      З 18 липня у філії №1 КЗК КМПБ стартував новий гурток  «Орігамі» від КМЗПО «Академія майбутнього» (керівник Ольга Одарушенко).
      Гурток оригамі в бібліотеці надасть можливість дітям провести час з користю, допоможе у розвитку творчих та моторних навичок, отримати нові знання та вміння, розвинути свою уяву та фантазію. Оскільки гурток діятиме у літній час, він стане частиною змістовного дозвілля маленьких користувачів. 
      Перше заняття гуртка пройшло у творчій та дружній атмосфері. Діти знайомилися, спілкувалися та вчилися новому. Юні майстри виготовили казкові закладки для книг, які вийшли у кожного неповторними, цікавими та корисними при читанні книжок. Керівник гуртка надала цікаву інформацію про різноматність технік роботи з папером. 
      Бібліотекарі підготували тематичну викладку літератури «На хвилі творчого літа», яка допомогла учасникам гуртка отримати більше знань про  техніку «орігамі» та її історію. Крім того, представлена література стала джерелом натхнення для дітей, які хочуть створювати свої власні поробки. Оригамі, як техніка складання паперових фігурок, займає важливе місце в сучасній системі декоративно-ужиткового мистецтва. Вона використовується для створення різноманітних декоративних елементів, які можуть прикрасити інтер'єр будь-якого приміщення. 

     

      Всіх охочих опанувати мистецтво орігамі запрошуємо філії №1 КЗК КМП за адресою: проспект Лесі Українки, 13.
      Розклад занять: понеділок  - 12:20
                          вівторок    - 12:20
                          середа       - 11:20
Коментарі: Залишити коментар
 
X