Слідкуйте за нами

18-07-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»

2023                                      м. Кременчук

Практичне заняття для бібліотекарів
«Соціальні мережі. Висвітлення діяльності бібліотеки
в мережі Інтернет»

20 липня  о 10:00 відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів  КЗК КМПБ в рамках другого етапу проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що реалізується за фінансування Швеції та Міністерства цифрової трансформації України  запрошує бібліотекарів Кременчука на практичне заняття «Соціальні мережі. Висвітлення діяльності бібліотеки в мережі Інтернет».


        Це практичний тренінг допоможе бібліотекарю отримати корисні практичні вміння та навички ведення соціальних мереж, а також познайомить з оновленою платформою «Дія. Освіта» та її можливостями, які допоможуть у постійному підвищенні своїх компетенцій та цифрових навичок. 

        Бо як казав Білл Гейтс “Якщо вас немає в Інтернеті, вважайте, що ви не існуєте”. Й справді сьогодні соціальні мережі відіграють важливу роль у комунікації бібліотеки та її користувачів, оскільки вони є ефективним та безкоштовним інструментом для спілкування з читачем, розширення аудиторії, створення позитивного іміджу, підвищення впізнаваності бібліотеки та просування її послуг.


Умовами  участі у заході: 
1.    При собі мати доступ до свого  аккаунту Facebook;
2.    попередній запис за телефоном  0987910213 (кількість місць обмежена)

Захід відбудеться за адресою: вул. Європейська, 66/13, відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів

Захід відбудеться з дотриманням усіх заходів безпеки під час воєнного стану.

Найближче укриття: Вул. Європейська, 43 

Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної діяльності Мірошниченко Інна Ярославівна,                                                                                                                                                           тел. робочий 0987910213.


Коментарі: Залишити коментар
 
X