Слідкуйте за нами

11-07-2023
Літо у бібліотеці?
     Це крутіше дискотеки!
     Це і свято, це і сміх,
     Це крутезний книжковий світ!

     11 липня філія №1 КЗК КМПБ провела літературну гру-подорож «Ми читаємо завзято, а читати нам – це свято». Юні  користувачі разом з бібліотекарями «книжковим потягом» вирушили  у літературну подорож. Для цього треба було придбати  квиток, назвавши свого улюбленого казкового або літературного героя. Чарівна касирка при видачі квитків радила кожній дитині цікаву книгу для подорожі та бажала щасливої дороги.
     Літературний «потяг» зупинявся на зупинках: «Загадкова», «Інтелектуальна», «Математична», «Казкова», «Віршована плутанка», «Розважальна». 
     Кожна зупинка була неповторна за своєю насиченістю незвичайних ігор  та розваг.
Мандрівнички завзято виконували різноманітні завдання, які виникали на шляху літературної подорожі: відгадували загадки, відповідали на інтелектуальні запитання, вирішували математичні приклади, де додавали і віднімали не цифри, а літери й склади, розплутували віршовану плутанину. Найбільше вразила маленьких користувачів «Розважальна станція», де на мандрівників чекала чарівна Торбинка з приколами, яка  подарувала безліч цікавих завдань, ігор та розваг. 
    Впродовж заходу привертала до себе увагу тематична викладка літератури «Таємничий світ пригод». Яскраві та цікаві книги доповнювали атмосферу подорожі.
    Літературна гра-подорож наповнила відпочинок дітей  цікавим, активним, пізнавальним та змістовним дозвіллям та подарувала яскраві враження і гарний настрій.
     Зазирніть у бібліотеку на літнє дозвілля та читання, книжковий фонд бібліотеки до ваших послуг.

Світлини з чарівної подорожі дивіться тут

Коментарі: Залишити коментар
 
X