Слідкуйте за нами

11-07-2023
      В Інтернет–центрі філії № 5 КЗК КМПБ постійно проводяться тренінги з цифрової грамотності. Відвідувачі інтернет-центру мають змогу для удосконалення своїх цифрових навичок переглянути освітні серіали, які доступні на платформі «Дія.Освіта» та отримати сертифікати.
        Ініціатором  проведення чергового тренінгу з цифрової грамотності  в інтернет–центрі виступив Центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес.Кременчук»  на чолі з Ларисою Богодист.
       11 липня до бібліотеки завітали активні панянки елегантного віку для того, щоб удосконалити свої цифрові навички. Реалії сьогодення  вимагають від громадян будь-якого віку  швидкого прийняття рішень, вміння вчитися та використовувати набуті знання на практиці.  
       Бібліотекарка інтернет-центру ще раз наголосила, що цифрова грамотність – навичка, без якої в наш час неможливо обійтися, вона потрібна для того, щоб ефективно використовувати всі онлайн-сервіси та можливості, які надає держава. Онлайн-послуги – це комфорт, зручність та економія часу! 
       Також присутні дізналися про послуги, які можна отримати в  інтернет-центрі бібліотеки, і всі разом переглянули новий освітній серіал «Базові цифрові навички для людей елегантного віку». 
        Курс виявився корисним та цікавим для учасників тренінгу, всі успішно пройшли фінальне тестування та отримали сертифікати!
        Після тренінгу всі охочі відвідали планетарій та отримали купу позитивних емоцій!

   Пропонуємо переглянути  фотозвіт про навчання.   

Коментарі: Залишити коментар
 
X