Слідкуйте за нами

06-07-2023

5 липня у Хабі цифрової освіти  на базі відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ в рамках другого етапу проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що реалізується за фінансування Швеції та Міністерства цифрової трансформації України  відбулася зустріч-презентація «Дія. Цифрова освіта» на допомогу викладачу та студенту»  з викладачами  та бібліотекарем Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС.

Присутні на заході вже були знайомі з платформою «Дія. Освіта». Для самоосвіти та вдосконалення цифрових навичок освітяни використовують можливості онлайн-навчання, які надає платформа  «Дія. Освіта». 

Бібліотекарі Хабу розповіли про оновлену освітню платформу:  нові освітні серіали та тести на допомогу в профорієнтації, гайди, подкасти та інші можливості, які надає платформа  «Дія. Освіта» для користувачів.

Кожен присутній спробував створити власну траєкторію навчання та індивідуальний освітній серіал, враховуючи свої потреби та інтереси. За словами освітян, це дуже зручно, адже серіал складається з відео, які найбільш актуальні для користувача.

А продовжили вдосконалювати свої цифрові навички знайомством з сайтом та електронним каталогом КЗК КМПБ

Дякуємо за увагу та щиро сподіваємось на подальшу тісну співпрацю. 





Коментарі: Залишити коментар
 
X