Слідкуйте за нами

28-06-2023

28 червня наша країна урочисто відзначає День Конституції України – Основного Закону нашої держави, де закріплені одвічні фундаментальні цінності українців. Це – свобода, справедливість, гідність, демократія, правова держава та мир.

І сьогодні, коли ворог на сході продовжує посягати на основи конституційного ладу і територіальну цілісність України, особливе спасибі звучить нашим захисникам, завдячуючи яким ми можемо відзначати наше велике Національне свято у мирі та безпеці.

28 червня у читальній залі філії № 2 КЗК КМПБ пройшла година державності  під назвою «Найголовніший закон вільної держави».

Такий захід для колективу «Другої сім'ї»  підготувала Галина Василівна Яценко, де наголосила присутнім  про особливе відзначення 27-річчя Конституції України в умовах воєнного стану, коли ворог відбирає у нас та наших дітей право на життя, освіту, свободу, право вирости українцями.

У ході заходу члени колективу «Другої сім'ї» нагадали присутнім цікаві легенди про калину, які символізують  мужність людей, що проливали кров за Батьківщину  в боротьбі з ворогами.

В продовженні заходу учасники читали вірші про Україну, калину  та співали багато пісень  барвистих й милозвучних: «Ой у лузі при дорозі зацвіла калина…», «Червоная калинонька», «А в лузі калина весь луг прикрасила» та багато інших.

На виставці представлена  була  література з важливими етапами історичного розвитку України на шляху до становлення України, як конституційної держави.

Ведуча побажала присутнім здобутків, натхнення і можливостей для проведення таких яскравих заходів, миру  і радості  жити в Україні.

Коментарі: Залишити коментар
 
X