Слідкуйте за нами

22-06-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека» 

2023 рік                                         м. Кременчук


29 червня о 14:00 в Кременчуцькій міській публічній бібліотеці відбудеться Імідж-коктейль з Оленою Діденко «Пізнай свій голос».

Олена Діденко – кременчуцька фольклористка, співачка, ведуча, диктор, лауреат українських та міжнародних конкурсів. Наразі, Олена – художній керівник Кременчуцького міського палацу культури та учасниця народного ансамблю сучасної і класичної пісні «Елегія». 

Захід складатиметься з двох частин. Перша – театралізована, де Олена зустрічається з подругою за чашкою чаю, де вони обговорюють творчий шлях Олени та майбутню зустріч у бібліотеці на її честь.  В другій частині глядачі безпосередньо поспілкуються з Оленою, почують наживо пісні у її виконанні, а також отримають від неї цінні поради щодо підготовки свого голосу до виступів. Зустріч буде цікавою не тільки для поціновувачів творчості Олени, а й для людей, чия професія пов’язана з публічними виступами, з роботою на камеру, пресу.

У зв’язку з обмеженою кількістю посадкових місць, попередній запис за телефоном 0987910213 з 9:00 до 17:00 окрім вихідних.

Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з організаторами та учасниками  заходу.

Захід відбудеться з дотриманням усіх заходів безпеки під час воєнного стану.

Захід відбудеться за адресою вул. Європейська 66/13.

Контактна особа: бібліотекар 1 категорії КМПБ Елоян Христина Арутюнівна, тел. робочий 0987910213


Коментарі: Залишити коментар
 
X