Слідкуйте за нами

18-06-2023

15 червня в літературно-мистецькій вітальні Кременчуцької міської публічної бібліотеки відбулася зустріч з письменником-початківцем, молодим талановитим автором з міста Хорол Дмитром Зіненком.

Автор пробує перо в різноманітних жанрах. Під час зустрічі говорили про першу книгу Дмитра Зіненка, яка вийшла друком, саме у жанрі фантастики – «Тайммен»  та  отримала премію літературного конкурсу «Молода КороНація»-2022.   

Під обкладинку книги вміщено два твори. Перший  –  повість  «Тайммен», у якій йдеться про школярів Яра і Міо. Яр стає Таймменом,  – людиною, котра викрила брехню російської пропаганди та показала правду української історії. Більше того, завдяки зверхздібностям та мандрам в часі, головні герої  змінюють хід історії, стають надією України на порятунок.  

Другий твір – роман «Ліга Феміна», в якому автор намагається дати відповідь на  питання: «Яким би був сучасний матріархальний світ?». На думку автора, такий світ був би значно кращим! Аудиторія з вдячністю зазначила, що молодий письменник щиро переймається проблемами гендерної нерівності, які все ще не вирішені в ХХІ столітті.  

Проблеми та питання, які ставить автор в обох своїх творах, не залишили байдужими нікого. Роздуми про важливе доповнювала музика – чудові виступи вокального гурту «Крила» Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС під керівництвом Тетяни Булат та музичний сюрприз від активних користувачок філії №2 КЗК КМПБ Ані та Міланії. 

Кременчук тепло й привітно вітав молодого письменника, тож у майбутньому чекаємо на нові  книги та зустрічі!

Маємо надію, що завдяки активному спілкуванню були спростовані стереотипи щодо сучасної фантастичної літератури,  а присутні надихнулися на знайомство з новими загадковими світами та харизматичними персонажами. 

Тож ласкаво просимо  – тепер книга про фантастичні часові мандри є й у фондах Кременчуцької міської публічної бібліотеки!

Більше світлин з презентації книги ви можете переглянути за посиланням

Як побачили місцеві ЗМІ презентацію читайте у статті "Кременчуцький ТелеграфЪ" та дивіться у сюжеті ТРК "ВІЗИТ"

Коментарі: Залишити коментар
 
X