Слідкуйте за нами

15-06-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
Філія №1

     2023                                      м. Кременчук

Бібліокешинг
«Скарби в павутині Інтернету»

 

21 червня о 12:00 філія №1 КЗК КМПБ запрошує молодь на бібліокешинг «Скарби в павутинні Інтернету». А також довідатися про нові можливості на платформі «Дія.Освіта». Це унікальне дозвілля, в якому розваги поєднуються з отриманням корисних вмінь і навичок.

Слово «бібліокешинг» з англійської «схованка». Гравці заходу, виконуючи роль шукачів скарбів, зможуть взяти участь у веселому і цікавому квесті та віднайдуть ключ до безпечного Інтернету за допомогою карти.  Бібліокешинг допоможе позитивно налаштуватися на спілкування, навчить згуртованості, грати в команді та вміти знаходити вихід зі складних ситуацій.

Єдиною умовою для участі у заході є гарний настрій та наявність мобільного телефону.

Бібліотекарі  ознайомлять учасників з основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, із цікавими фактами щодо використання мережі.

Візитівкою заходу стане книжкова виставка «Інтернет – інформація Всесвіту». Ця виставка призначена як для тих, хто лише починає для себе відкривати світ Інтернету, так і для тих, хто вже є досвідченими it-фахівцями.

Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу.

Захід відбудеться за адресою проспект Лесі Українки, 13.

Захід відбудеться з дотриманням усіх заходів безпеки під час воєнного стану.

Найближче укриття: проспект Лесі Українки, 33.

Контактна особа: провідний бібліотекар відділу соціокультурної діяльності Василевська Аліна Анатоліївна, тел. робочий 0987910213.

Коментарі: Залишити коментар
 
X