Слідкуйте за нами

04-06-2023

      Лише з дня повномасштабного вторгнення армії рф в Україну загинуло майже  500 українських дітей… Це лише сухі цифри, але за кожною стоїть доля маленького янголятка, свічку котрого задуло вітром війни. 

     Доля янголят, які НЕ набавилися іграшками, НЕ нагрілися сонечком і батьківською любов’ю, які НЕ здійснили захоплюючі подорожі з героями улюблених книжок… Янголята, які  ВЖЕ НІКОЛИ НЕ…

     Рішенням Верховної Ради України 4 червня запроваджено державний пам’ятний день – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

     Мовчазна акція «Нездійсненні пригоди з героями книжок…», яка пройшла 4 червня на майданчику перед філією №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній), була покликана, щоб усі небайдужі кременчужани та гості міста долучилися до вшанування пам'яті безневинних маленьких українців. 

     Іграшки, книжки, свічки та живі квіти, які з’явилися цього дня перед бібліотекою – це символи дітей, котрі загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України…

     Маленькі янголята, які не доспівали свою пісню життя, тепер запалюють у кожному із нас незгасні свічки пам’яті…

     А серце стукає у такт метронома, який відбиває КОЖНУ хвилину непрожитого дитячого життя…    

     Більше світлин з мовчазної акції ви можете переглянути за посиланням.


Коментарі: Залишити коментар
 
X