Слідкуйте за нами

01-06-2023

      В Україні діє програма поповнення бібліотечних фондів за рахунок коштів державного бюджету, яку адмініструють Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Українським інститутом книги. Вона передбачає находження до бібліотек актуальної, якісної книги найкращих українських та зарубіжних авторів.

      1 червня на вуличній виставці нон-фікшн «Книжковий Бум від Українського інституту книги», створеної  читальною залою філії № 2 КЗК КМПБ представлені нові книжки, отримані бібліотекою від Українського інституту книги. 

      Це видання, які були надруковані  у 2020 році виключно українською мовою, гарно ілюстровані та об’єднані серіями «Знамениті українці», «Великий науковий проєкт»,  «Політичні портрети»,  «Українська міфологія», «Мистецтво мислити», «The New York Times», «English Library», «American Library» та ін.  Кожне видання має особливу наліпку «Ця книга у бібліотеці завдяки УІК (Українському інституту книги)» - «UKRAINIAN BOOK INSTITUTE».

     Користувачі читальної зали вже мали змогу ознайомитися з новими надходженнями в соціальних мережах. А зараз, мають нагоду ознайомитись із виданнями за допомогою книжкової виставки, що розташувалась біля бібліотеки, та знайти художню та галузеву літературу на свій смак. 

    Бібліотекарі читальної зали запрошують всіх  бажаючих переглянути новинки літератури!


Коментарі: Залишити коментар
 
X