Слідкуйте за нами

28-05-2023

 

     28 травня літературно-мистецька вітальня  читальної зали філії №2 КЗК КМПБ відкрила вечір-пам’ять, присвячений відомому кременчуцькому художнику, дизайнеру, викладачеві, поетові Олександру Черепанову. 

     Олександр Павлович  Черепанов працював у різних жанрах та техніках образотворчого мистецтва. Учасник міських, обласних та республіканських виставок. Загальна кількість його творчих художніх та дизайнерських робіт становить понад 1000 одиниць.

    Та митець не лише був відомим художником, а й писав книги. Він вмів вслухатися в невимовне, милуватися невидимим  і виражати найглибші думки словами й фарбами.

   Поезія Олександра Павловича надихнула учасників народного театру «Арлекін» (керівник Тетяна Широка). І діти, обравши  улюблені  вірші,  виступили з поетичними читаннями. Тож, відомого художника відкрили ще як й майстра поетичного слова. Книги  митця були подаровані  читачам бібліотеки на Соборні, 9/16

   Поетичний Всесвіт Олександра Черепанова - безмірний у своїй духовності, що і є найсвітлішою згадкою про нього, про його світле та добре бачення життя.

  Відеосюжет "Кременчуцькі новини" дивіться тут

Коментарі: Залишити коментар
 
X