Слідкуйте за нами

28-05-2023

     А чи знаєте ви, що модними можуть бути не тільки одяг, зачіски, музика, а й книги?  

     Адже у кожен проміжок часу свої читацькі уподобання та літературні герої, про яких знає кожен. Звісно ж, є книги, які написані багато років тому, але їх читають і сьогодні (і читатимуть ще й ще) - вони не потребують зайвої реклами. А є книги, які стали бестселерами в Україні та світі зовсім недавно і, можливо, не всі про них знають. От бібліотекарі абонемента філії №2 КЗК КМПБ і вирішили трішки познайомити кременчужан з такими виданнями. Для цього 25 травня була організована вулична виставка ««Модні» книги в бібліотеці» із циклу «Літературний бібліоstopping на Соборній».

    Усі охочі могли ознайомитись, як з новинками нашої бібліотеки, наприклад, новим детективом Ксенії Циганчук «Хто тебе вбив?» чи романом «Лара» Марини Гримич, що є триквелом до її книги «Клавка», так і з найбільш запитуваними, - як то книги про Гаррі Поттера, чи «Бійцівський клуб» Чака Паланіка (Палагнюка).

   Трохи свої корективи у роботу нашої виставки внесла погода – почався дощ (на той час з літературою ознайомилися 27 людей), тому бібліотекарі й вирішили перенести книги до приміщення бібліотеки, де користувачі можуть ознайомитися з ними й зараз. 

   Тож, поспішайте до абонемента філії №2, що по вул. Соборна, 11, де ще декілька днів на вас чекатиме «модна» книжкова виставка.


Коментарі: Залишити коментар
 
X