Слідкуйте за нами

28-05-2023

     25 травня відділ обслуговування дорослих запросив у затишну вітальню КМПБ мешканців та гостей міста Кременчука на презентацію дебютної книги «На іншому боці»  молодої кременчуцької письменниці Софії Самборської

    Стильно, креативно, таємничо, інтригуюче проходила зустріч, на якій Софія ділилася своїми переживаннями, планами, досягненнями. Атмосфера зустрічі була неймовірна. Це був діалог автора з майбутніми читачами, в якому кожен мав шанс відкрити таємні закутки власної свідомості, адже саме про це ця повість. Захват викликало авторське читання. 

    Окрасою вечора був виступ балерини Катерини Броннікової «Театру танцю Світлани Шумкової», що уособлював одну із головних героїнь. Підтримати юну талановиту авторку прийшли друзі, вчителі, наставники, серед яких: Ірина Залюбовська – член спілки літераторів «Славутич», вчителі ліцею №4 Ольга Кривенко, Оксана Пропастіна. 

    Присутні мали змогу взяти участь в розіграші книги від авторки. Переможницею стала пані Ольга Суворова. Також гості заходу відкрили для себе нове ім’я – Софія Дудніченко, що створила обкладинку для книги, а також її картини додали атмосферності цій зустрічі. 

    В кінці вечора, бажаючі мали змогу придбати книгу з автографом автора, а також листівки, закладинки, дизайн яких розробляла сама Софія. Гроші від продажу листівок авторка планує перерахувати на допомогу для ЗСУ. 

    Бібліотека завжди рада відкривати нові імена та допомагати юним талантам.

    Більше світлин ви можете переглянути за посиланням

    Як захід побачили місцеві ЗМІ дивіться у сюжетах: ТРК "Візит" та "Кременчуцьких новин"











    


Коментарі: Залишити коментар
 
X