Слідкуйте за нами

24-05-2023
        23 травня до філії №3  КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) на пізнавально-оглядову екскурсію «Запрошуємо до світу книг» разом із класним керівником Ломакою О.Ф. завітали учні 1-А класу  гімназії №19. Бібліотекарі гостинно прийняли дітлахів та провели їх стежкою  мудрості і знань.
        На абонементі для дошкільників та учнів 1-4 класів відвідувачів  зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та книжкових виставок. Бібліотекар ознайомила дітей з правилами користування абонементом, допомогла зорієнтуватися у світі книжок. Дізналися  і про особливості роботи у залі читання та дозвілля  та розкриття книжкового фонду для маленьких користувачів.
        На жаль, повітряна тривога  внесла корективи  у проведення заходу. Тож заповнення  авторської  книжкової повчалки, розробленої бібліотекарями, залишилося домашнім завданням для малечі.
        Усміхнені обличчя дітей, слова вдячності батьків і школярів, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія. 
         
Запрошуємо  організовані  дитячі колективи разом із керівниками   на екскурсії  до філії №3 (вул. Соборна, 12/16). Попередній запис  за тел. 0987910213.

Коментарі: Залишити коментар
 
X