Слідкуйте за нами

22-05-2023
        Казки – найцікавіший та найстаріший жанр, з якого починається знайомство малюка зі світом літератури та цікавість до якого не згасає з часом. Казки  подобаються  і дорослим, і дітям, бо вчать  добру, відданості, стійкості, порозумінню. Найкращий казкар-чарівник  Ганс Крістіан Андерсен  не перестане дивувати  чарівністю описів, вічними темами, близькістю описаного життя до наших переживань.
         З вдячністю та повагою залишили батьки відгуки про проведений  21 травня у   філії № 3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній)«Вікенд у бібліотеці». Ігрова програма за змістом казки  «Дюймовочка» Ганса Крістіана Андерсена  плавно продовжилися переглядом мультиплікаційної версії з коментуванням бібліотекаря.

      Не обійшлося і без улюбленого дітьми виду творчості – розмальовки! Разом з батьками діти розфарбовували зображення головної героїні казки Г.Х.Андерсена.А ще на маленьких та великих   читайликів чекав перегляд літератури «Тим, хто любить казки».
         З гарними емоціями поверталися учасники заходу  додому. Інколи дуже корисно відчувати себе десь у чарівному світі доброї казки!
Коментарі: Залишити коментар
 
X