Слідкуйте за нами

21-05-2023
        Як поєднати приємне з корисним? Розслабитися після навчання, здобути нові знання та отримати порцію азарту? І все це – без зайвих зусиль?
        18 травня до філії №3 КЗК КПМБ (дитяча бібліотека на Соборній) вкотре завітали учні 7-Б класу гімназії № 20. Гості із задоволенням взяли  участь в інтелектуальних розвагах «Ігри розуму».   
        Підлітки демонстрували свої знання, проявляли кмітливість, змагалися у швидкості виконання  конкурсних  завдань. Грали  зі  словами, складали  «літературні бутерброди»… успішно впоралися із завданнями для капітанів…Згадували і  найвідоміших геніїв минулого, сучасників з найвищим рівнем IQ,  дізналися про ТОП дітей-вундеркіндів та їх геніальні винаходи. Аби підтримати  підростаюче покоління, майбутній  інтелектуальний потенціал  України та міста,  на захід завітали  добрі друзі нашої бібліотеки – Кременчуцька районна організація «Товариство Червоного Хреста України». Усі   діти  були  заохочені   рюкзачками зі смаколиками та із задоволенням залишили бібліотеці  спільне фото на  добру згадку! 
Коментарі: Залишити коментар
 
X