Слідкуйте за нами

15-05-2023
          14 травня у філії № 1 КЗК КМПБ відбулася респект-зустріч кременчуцької  письменниці Дарини Гнатко з користувачами бібліотеки та громадою міста. Пані Дарина є  лауреаткою премії імені Віктора Баранова, володаркою відзнаки «Золота письменниця України», лауреаткою диплому «Вибір видавця» конкурсу «Коронація слова». Під час  зустрічі літераторка  презентувала свої твори, спілкувалася з користувачами бібліотеки, ділилася своїми планами на майбутнє, письменницькими таємницями та роздавала охочим автографи. 
        Дарина Гнатко пише цікаві та захоплюючі книги українською мовою, що містять в собі не тільки цікаві сюжети, а й українські традиції, історичні факти і містику. Кременчуцька письменниця черпає натхнення для своїх творів в минулому українського народу, його непростій історії. 
        Захід пройшов в дуже теплій атмосфері. А після зустрічі присутні, які ще не були знайомі з творчістю письменниці, мали нагоду обрати  книги пані Дарини для читання. Всі книги авторки є у фонді  бібліотеки. Адже головною метою заходу є залучення користувачів до читання та бібліотеки.  
         Сподіваємося, що зустріч з Дариною Гнатко залишить у присутніх  тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури.
         Більше світлин дивіться за посиланням
Коментарі: Залишити коментар
 
X