Слідкуйте за нами

10-05-2023
      Вже протягом багатьох тисячоліть собаки живуть поруч із людиною. Вірно служать їй, допомагають охороняти стада, кордони, ловити злочинців, беруть участь в порятунку людей  або просто радують, даруючи свою любов і дружбу. 10 травня у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ  відбувся урок доброти «Cобачий всесвіт».
      Діти та батьки уважно слухали розповідь бібліотекаря про різні породи собак, з радістю відповідали на питання і розповідали про своїх домашніх  улюбленців. 
      В цей день до відділу завітали Сергій Чирва - голова правління  громадської організації «Молодіжна організація інвалідів, ветеранів війни (АТО) «Струни серця» з вихованкою Найдою та кременчужанин Олексій з собачкою Ірмою.
Справжній захват у малечі викликало живе спілкування з собаками,  а батьків зацікавила розповідь  пана Сергія про правила безпечного  поводження з собаками.  Олексій розповів гостям про веселу та гарну вдачу джек-рассел-тер'єра Ірми -  дуже популярної зараз, завдяки псу Патрону, породи.
     Малятам дуже сподобався  мультфільм про пригоди відважного Патрона.
Далі дітлахи та батьки ознайомилися з книжковою виставкою, на якій представлені гарні видання, які містять рекомендації фахівців по догляду за собаками різних порід, поради як вибрати та виховувати цуценя.
     Весела руханка дала змогу дітям повеселитися та потанцювати.
     На жаль, оголошена повітряна тривога не дала змогу провести запланований майстер-клас, але діти та батьки отримали величезний заряд позитиву  та  домашнє завдання  – розмалювати Пса Патрона.
      На завершення свята малеча отримала в дарунок зошити з собачками на обкладинці.
      Більше світлин ви можете переглянути за посиланням
      Відеосюжет ТРК "Візит" можна переглянути за посиланням

Коментарі: Залишити коментар
 
X