Слідкуйте за нами

10-05-2023
Респект-зустріч  «У гостях Дарина Гнатко»Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»

2023                           м. Кременчук

Респект-зустріч  «У гостях Дарина Гнатко»

      14 травня о 15:00 філія №1 запрошує всіх  бажаючих та поціновувачів українського слова на творчу респект-зустріч з Дариною Гнатко, модерною українською письменницею, лауреаткою диплома «Вибір видавця» конкурсу «Коронація слова», Золотою письменницею України. Крім цього Дарина Гнатко – лауреатка премії імені Віктора Баранова у номінації «Проза» за роман «Лора. Історія одного божевілля» (2021).
     Дарина Гнатко добре відома в Україні та Кременчуці. Народилася і проживає у нашому місті. Це той випадок, коли автора можна зустріти просто гуляючи містом, або навіть на Молодіжному!
     У вас з’явилася чудова нагода познайомитися з її життям і творчістю. Кременчуцька письменниця написала 13 романів, 14-й готується до друку (ви першими дізнаєтеся секрети нової книжки). Її романи на сьогодні є дуже популярними. І це не дивно, адже вони містять в собі не тільки цікавий і захоплюючий сюжет, а й українські традиції, історичні факти та найголовніше – майже в кожному романі мова йде про Кременчук, його історію та історичні події, які відбувалися на нашій землі. Авторка пише простою та зрозумілою мовою про надважливі речі та написані нею твори  чіпають за душу кожного.
     Всі охочі зможуть поспілкуватися із відомою письменницею, зробити світлини на згадку та взяти автограф. Також буде автограф-сесія, де всі бажаючі зможуть придбати книжку з авторським підписом.
     Запрошуємо поринути у чарівний світ українського слова неперевершеної Дарини Гнатко!
     Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу.
     Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм та заходів безпеки під час воєнного стану.
     Захід відбудеться за адресою проспект Лесі Українки, 13.
     Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної діяльності Мірошниченко Інна Ярославівна, тел. робочий 0987910213
Коментарі: Залишити коментар
 
X