Слідкуйте за нами

10-05-2023
      Кожен край, кожен населений пункт має свою неповторну історію. Своєю давньою історією славиться і Полтавщина. На території нашого краю розгорталося чимало історичних подій, які є невід’ємною частиною історії українського народу.
      Пропонуємо до вашої уваги книгу: 
      Грибан Г., Халимон В.
      Гортаючи сторінки історії Полтавщини[Текст]. – Полтава: Дивосвіт, 2016. – 450 с.

У книзі увазі читачів представлені нариси про видатних людей і визначні історичні події, що відбувалися на території області.
      На сторінках книги описано чимало цікавих подій та фактів загального краєзнавчого характеру, що відбувалися на Полтавщині, в тому числі і Кременчуці, починаючи з 980 року. Гортаючи сторінки книги, читач знайомиться не лише з сивою давниною нашого регіону, а й з його бурхливим сьогоденням. За словами співавторки книги Ганни Грибан, - унікальність цієї книги - це відображення подій на Сході України, тут читач може дізнатися і про Революцію Гідності на Полтавщині, і про батальйон Небайдужих.
      В книзі є можливість знайти цікаву інформацію щодо важливих подій з історії України та всесвітньої історії, що пов’язані з минулим нашого краю.
Книга містить інформацію про багатьох визначних людей, пов’язаних з нашим краєм. Загалом 450 сторінок з великою кількістю цікавих фактів з фотографіями.
      Історія нашого краю надзвичайно цікава та багата. Тож запрошуємо у захоплюючу подорож в історію рідної землі.

Коментарі: Залишити коментар
 
X