Слідкуйте за нами

09-05-2023
 Книжкові перегони «Від сторінки до сторінки – ігри, вправи, веселинки»     Читання книг є важливим елементом розвитку творчості дитини. Книги допомагають розширити уяву та стимулюють дитину до творчого мислення.
      Через читання, дитина може відкривати для себе нові світи та ідеї, які можуть стати джерелом натхнення для її творчості. 
      9 травня у філії №1 КЗК КМПБ з вихованцями художньої студії «Кольрові олівці» КМЦПО «Академія майбутнього» (керівник Людмила Іванівна Ковшуцька) проведено книжкові перегони «Від сторінки до сторінки – ігри, вправи, веселинки».
     Бібліотекарі розповіли про важливість книги в житті дитини, і що книга може надихати на творчість.
     Кмітливим та активним читачам було запропоновано відправитися у книжкову мандрівку та пограти в літературні ігри. Захід переріс у справжні змагання маленьких ерудитів, які один поперед одного відгадували загадки та відповідали на питання вікторини.  Різні книжкові цікавинки викликали неабиякий інтерес у дітлахів.
     А ще діти познайомилися з книгами на тематичному перегляді літератури «Дитяча книга збирає друзів».
     Книжкові перегони надихнули вихованців художньої студії на творчість, вони з великою цікавістю та із захопленням взялися за ліплення з пластиліну «Сороки-білобоки». Поробки у всіх були гарні,  оригінальні, яскраві.
     Всі залишилися дуже задоволені, адже в бібліотеці діти знайомляться, спілкуються, займаються творчістю, весело та корисно проводять час.
      Більше світлин з книжкових перегонів ви знайдете за посиланням
      
Коментарі: Залишити коментар
 
X