Слідкуйте за нами

09-05-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека» 

2023 рік                         м. Кременчук


Креатив-майстерня митця
 «Наталя Рома: Мережу долю» 

      17 травня 2023 року о 14:00 в Кременчуцькій міській публічній бібліотеці відбудеться Креатив-майстерня митця  Наталі Роми «Мережу долю», організована відділом обслуговування дорослих КЗК КМПБ.
      Під час заходу, що відбудеться напередодні свята Дня вишиванки, гості  поринуть у світ українського вишивального мистецтва, та зустрінуться із майстринею художньої вишивки, що є носієм нематеріальної культурної спадщини «Технологія вишивки «білим по білому» Наталею Ромою.
      Присутні дізнаються про творчий шлях кременчуцької мисткині, її участь у різних проєктах, матимуть змогу помилуватися рукотворними виробами майстрині. Звучатимуть вірші кременчуцьких поетів, лунатимуть пісні та слова привітань від гостей та друзів майстрині та всіх залюблених в українську вишивку.
      Запрошуємо бажаючих прийти на захід в українській вишиванці – раритетній, сучасній чи виготовленій власними руками та розказати історію своєї вишитої сорочки.
      Захід буде обрамлено виставкою-інсталяцією «Вишиванка: бабусина, сучасна, своя», де крім книжок будуть представлені раритетні та сучасні вишиванки.
      Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з організаторами та учасниками  заходу.
      Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм та заходів безпеки під час воєнного стану.
      Захід відбудеться за адресою вул. Європейська 66/13.
      Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної діяльності Мірошниченко Інна Ярославівна, тел. робочий 0987910213

Коментарі: Залишити коментар
 
X