Слідкуйте за нами

30-04-2023
       Ми сильні! Ми вільні! Ми разом! Під таким гаслом у філії № 1 КЗК КМПБ 30 квітня пройшов святковий благодійний концерт  «Тобі, Україно!», організований бібліотекою спільно з міським центром культури і дозвілля (керівник Олена Корягіна).              
       Хоча  цього дня погода показала свій крутий норов і небо затягнуло дощовими хмарами – зал був повністю заповнений. Всі зібрані на концерті кошти підуть на допомогу ЗСУ, зокрема на придбання тепловізора для 105 прикордонного загону. Про це більш детально розповіла кременчуцька волонтерка Алла Буліна, з якою бібліотека тісно співпрацює в цьому напрямку своєї роботи.
       На благодійному концерті звучали українські народні та сучасні патріотичні пісні, які гармонійно поєднувалися і доповнювали одна одну та звучали, як одне ціле. Користувачі читали вірші про Україну, бібліотекарі організували патріотичний перегляд літератури «Все буде Україна», на якому всі присутні мали змогу познайомитися з книгами по історії Незалежності нашої держави, її минулим і сьогоденням та які є у фонді філії.
       Колектив філії щиро дякує усім присутнім та гурту «Дівчата» за чудову концертну програму, чутливе виконання, за щирість і талант. Артисти подарували  гостям заходу частинку своєї душі і хвилини радості, які так потрібні нам усім під час війни. А найголовніше – разом зробили добру справу!

      Більше  світлин дивіться тут
Коментарі: Залишити коментар
 
X