Слідкуйте за нами

26-04-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
Філія №1 

    2023                                             м.Кременчук 

Святковий благодійний концерт«Для тебе, Україно!» 

        30 квітня 2023 року об 11:00 філія №1 КЗК КМПБ запрошує усіх  бажаючих на святковий благодійний концерт гурту «Дівчата» міського Центру культури і дозвілля.
        Гурт «Дівчата» під керівництвом Олени Корягіної добре знають у Кременчуці. Його учасниці неодноразово брали участь в багатьох загальноміських святах. Чому назва колективу саме «Дівчата»?  Бо їхнє  кредо – завжди залишатися молодими.
        Гурт представить слухачам кращі пісні зі свого репертуару про Україну та кохання: «Черемшина», «Два кольори», «Пісня про пісню», «Козачка», «Сіла птаха» та багато інших. Концерт пронизаний патріотизмом, основна його мета – збір коштів на потреби Збройних сил України.
        На вас чекає живий виступ артистів, який не зрівняється ні з переглядом кліпів на Youtube, ні з прослуховуванням треків у навушниках. Тож, не залишайтеся осторонь. Залиште буденну сірість і пориньте у привабливий світ пісні. Наповніть ваше звичне життя приголомшливими враженнями, зарядіться такими потрібними під час війни позитивними емоціями, які допоможуть подолати важкий шлях до нашої Перемоги.
        Всі охочі зможуть поспілкуватися із учасниками гурту, зробити світлини на згадку та взяти автограф.
        Також буде організовано патріотичний перегляд літератури «Все буде Україна!», на якому бібліотекарі  представлять ілюстровані примірники книг по історії незалежності України, її минулого і сьогодення. 

Захід відбудеться за адресою: проспект Лесі Українки,13.
Захід відбудеться з дотриманням усіх правил безпеки.
Найближче укриття: проспект Лесі Українки, 33. 

Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу. 
Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної діяльності КМПБ Мірошниченко Інна Ярославівна,
тел. робочий 0987910213. 
Коментарі: Залишити коментар
 
X