Слідкуйте за нами

26-04-2023
     Щорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу відзначається Всесвітній день охорони праці. Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зниження рівня травматизму та смертності на виробництві.
      В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року
      До Всесвітнього дня охорони праці у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ  25 квітня організована книжкова виставка «Безпечна праця – право кожної людини».
На виставці представлено: підручники, навчальні посібники, законодавчі документи, довідкові видання, інструкції з охорони праці та періодичні видання, в яких висвітлюються організаційні і правові питання охорони праці і даються практичні рекомендації зі створення безпечних умов роботи на підприємствах. Також розглядаються питання навчання працівників безпечному веденню робіт, регламентацію відповідальності та відшкодування працюючим шкоди в разі ушкодження їх здоров’я.
Виставка буде корисною фахівцям з охорони праці, роботодавцям, працівникам та студентам.
Коментарі: Залишити коментар
 
X