Слідкуйте за нами

23-04-2023
      З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права, що відзначається 23 квітня, в абонементі філії №2 КЗК КМПБ організовано «несерйозну» виставку «Як ковтати книжки і не гладшати» із циклу «ЛітературНА етажерка». 
      На виставці представлене літературне меню, яке може задовольнити різноманітні смаки: «Основні страви» - бестселери; «Салати» - мікс літературних жанрів; «Гострі страви» - детективи, пригоди; «Десерт» - книги про кохання; «А компот?» - улюблене для маленьких відвідувачів, які приходять з батьками до бібліотеки (чому саме така назва полички, а тому що компот - полюбляють усі  дітлахи).  Взагалі-то, вибір широкий - пробувати не перепробувати.
      Для справжніх поціновувачів літературного меню (гурманів) на виставці знайдеться «Рецепт ідеального детективу», а цитати та незвичне оформлення полиць створять для вас відповідну атмосферу та гарний настрій для приємного «спілкування» з книгами.
      Тож, спробуйте! Насолодіться вишуканими літературними стравами та отримайте порцію різноманітних емоцій, завітавши до абонемента філії №2, що за адресою вул. Соборна, б.11.
      Більше світлин з книжкової виставки ви можете переглянути за посиланням
      Смачного прочитання!
Коментарі: Залишити коментар
 
X