Слідкуйте за нами

18-04-2023
     Філія № 5 КЗК КМПБ є офіційним хабом проєкту «Дія. Цифрова освіта», тому працівники інтернет-центру постійно працюють над підвищенням рівня цифрової грамотності мешканців мікрорайону, проводять тренінги, регулярно  надають консультації з використання  новітніх технологій  у повсякденному житті.
     18 квітня в інтернет-центрі філії № 5 КЗК КМПБ відбувся тренінг для користувачів бібліотеки  «ДІЯ: нюанси користування та гарантії безпеки».
     Багато хто з користувачів бібліотеки  користується  тільки деякими послугами  порталу «Дія», і мало знають про увесь спектр послуг, які надає платформа  та мобільний додаток.
     Учасники тренінгу дізналися, що користування «Дією» є цілком безпечним,  бо програма не зберігає персональні дані клієнта, тому їх витік неможливий. Також ознайомилися з оновленим переліком послуг, які тут надаються. Дуже корисним портал є для  людей, які внаслідок російської агресії  втратили майно, адже навіть знаходячись за межами України в декілька кліків можна подати заяву на відшкодування.
     Учасники тренінгу скористалися можливістю та відразу переглянули освітній серіал «Електронний підпис», адже для того, щоб отримати деякі послуги на порталі та у мобільному додатку потрібне використання  КЕП.
     Тренінг  виявився своєчасним і корисним, адже  найближчим часом  майже 100%  державних послуг буде переведено в онлайн, що допоможе  значно спростити життя громадян у наш нелегкий час.
Коментарі: Залишити коментар
 
X