Слідкуйте за нами

17-04-2023
      Цікавий, чарівний світ казки. Казка захоплює і веде у незвичайні та дивовижні світи, де всі розмовляють зрозумілою людською мовою, де завжди перемагає добро, а зло зникає. Не одне покоління дітей охоче лине в оповитий чарами світ казки, де на них чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди.
      17 квітня у філії №1 КЗК КМПБ на літературну гру-вікторину «Казка – вигадка, проте щось тут, браття, не пусте» зібралися любителі казок - діти, які нерозлучні із книгою.
      Саме під час заходу кожен книголюб, відповідаючи на запитання казкової вікторини намагався закріпити за собою право називатися «найкращий читач». Весело та з легкістю діти проходили різні конкурси такі як: «Абетка українських казок», «Хто такий? Хто така?», «Слова підказки», «Розплутай клубок з казок», «Впізнай казкового героя», активно брали участь в казковому квесті.
       А ще діти познайомилися з цікавими, сучасними українськими та світовими казками на книжковому перегляді літератури «Цікавий світ казок».
     Літературна гра-вікторина пройшла весело, жваво, в ігровій формі, учасники заходу виявили свої знання та здібності. Бібліотекарі створили яскраву, веселу, ігрову, казково-пізнавальну атмосферу.


Коментарі: Залишити коментар
 
X