Слідкуйте за нами

13-04-2023
       Кожного року 15 квітня у багатьох країнах світу відзначається День екологічних знань. Мета цього свята – дбайливе ставлення до природи, як запорука безпечного майбутнього для всього людства нашої планети.
       Саме до цього свята у філії №1 КЗК КМПБ 13 квітня з вихованцями художньої студії «Кольрові олівці» КМЦПО «Академія майбутнього» (керівник Людмила Іванівна Ковшуцька) провели екологічну годину «Чистота планети – чистота душі».
       Бібліотекарі розповіли про історію Дня екологічних знань та пояснили дітям поняття «екологія», «флора» та «фауна».
       Юні захисники природи відповідали на питання вікторини про природні явища, відгадували загадки  про тварин та рослини, активно брали участь в іграх: «Літає – не літає», «Слово загубилося» та конкурсах «Будь уважний», «Провчи», а також у цікавій ігровій формі здійснили природничу руханку.  
       А ще на тематичному перегляді літератури «Заквітчана вічність природи» діти познайомилися з книгами про природу. Захід був пізнавальний та цікавий.
       Екологічна година пройшла під гаслом «Берегти природу – це значить берегти життя». Зберігаємо довкілля! Тільки разом ми зможемо зробити нашу планету найкращим місцем для життя. 
       Екологічний  захід  пройшов напередодні великого, світлого свята Великодня. Юні художники весело та з завзяттям виготовляли аплікацію «Писанка з первоцвітом», які у всіх дітей вийшли  святкові, чудові та яскраві.

Коментарі: Залишити коментар
 
X