Слідкуйте за нами

11-04-2023
     Щорічно, у третю суботу квітня, в Україні відзначається національне екологічне свято – День довкілля.
     З метою поширення екологічних знань серед читачів та прищеплення бажання бути в своєму довкіллі турботливим господарем, у філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) підготовлено тематичний перегляд літератури «Довкілля бережи, природі допоможи!».
     Представлені матеріали спонукають відвідувачів до осмислення та усвідомлення єдності системи «природа – суспільство – людина», де людина – це частина природи, отже її розвиток є фактором змін самої природи, і саме від нас залежить наше майбутнє.
     Поряд з тематичним переглядом літератури розміщено інсталяцію «Природа благає про допомогу!!!», на якій розміщено зменшену модель Землі (глобус), а навколо – купа сміття, як німий докір людству за його недбайливе ставлення до оточуючого середовища, що може призвести до екологічної катастрофи…
     Сподіваємося, що запропонований тематичний перегляд літератури, який діятиме до 18 квітня у бібліотеці по вул. Соборній, 12/16, допоможе відчути небайдужість до проблем екології та  кожному виховати в собі  культуру спілкування з довкіллям.
     Бібліотекарі запрошують всіх до цікавого та змістовного перегляду і пам'ятаймо, що природа – єдина книга, що укладає глибокий зміст на усіх своїх сторінках.
      Більше світлин з виставки ви можете переглянути за посиланням


Коментарі: Залишити коментар
 
X