Слідкуйте за нами

05-04-2023
       5  квітня в читальній залі філії №2 КЗК КМПБ кременчужанка Галина Василівна Яценко провела  презентацію  свого родоводу «Від роду до роду» провела в рамках бібліотечних посиденьок у читальній залі філії №2 КМПБ. Ця книга присвячена усій великій родині авторки.
       Як говорить народна мудрість, «З родини йде життя людини». Дуже натхненно розповідала Галина Василівна про колективну роботу усієї сім’ї над створенням родоводу, яка тривала близько року. Багато читала уривків та цитат із книги, демонструвала світлини, а окремо ще й рушники, які сама  вишивала. Видання яскраве, містить багато сімейних світлин, реліквій, оберегів, листів, старих домашніх речей (прядка, качалка, рогач, глечики, старовинні книги, бабусина вишиванка) та багато іншого, що з любов’ю зберігається у багатьох українських родинах.
       З цікавістю їх розглядали учасники «Другої сім’ї», спілкувались між собою, ділились враженнями, та відзначили важливість збереження родинних традицій та пам’яті, адже родина – це наше коріння, яке потрібно знати і шанувати.

Коментарі: Залишити коментар
 
X