Слідкуйте за нами

05-04-2023
      Книжки як подарунки цінуються набагато більше, ніж інші речі. Звичайно, парфуми, шоколадки, прикраси теж радують, але  ненадовго, а книга – це дарунок із великим потенціалом! А якщо книги англійською зібрані та передані американськими дітьми для юних користувачів філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) – це вдвічі приємніше!
      Висловлюємо слова вдячності дітям Америки, які зібрали літературу для дітей України, а також проєкту AHEAD Ukraine Team, основною місією якого є забезпечення обладнанням освітніх закладів, які постраждали внаслідок військових дій, співпраця між американськими та українськими університетами, а також передача книжок українським дітям. Окремі слова подяки хочемо висловити волонтеру пані Олівії, яка зацікавилася сторінкою  філії  у соцмережах  і запропонувала свою допомогу в отриманні книжок! Завдяки такій акції фонд  бібліотеки поповниться англомовною літературою, яку ми так потребуємо та якою цікавляться наші читачі.
      Сподіваємося на подальшу співпрацю  у рамках проєкту, адже книга має силу запалити іскру цікавості та творчості, розширити кругозір і зробити нас більш відкритими до світу та людей!
Коментарі: Залишити коментар
 
X