Слідкуйте за нами

04-04-2023
        До Всесвітнього дня здоров’я, який буде відзначатися 7 квітня, бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ підготувала велнес-виставку «А мода на здоров’я вічна».
        Виставка складається з двох розділів: «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» та  «Молодь обирає здоров’я», на яких представлена література по основах захисту здоров’я. В книгах даються корисні поради щодо збереження і зміцнення здоров’я, особливо в молодому віці. Книги вчать молодь свідомо ставитися до свого здоров’я, дотримуватися здорового способу життя, режиму дня, раціонального харчування, правил гігієни, розвивають зацікавленість  до проведення фізкультурних вправ і загартувальних процедур.  На виставці також є книги про шкідливість паління та його згубний вплив на здоров’я людини. Адже для успішного розвитку нашої держави молодь має бути здоровою. На виставці також представлені книги Заслуженого лікаря України, колишнього головного лікаря Кременчуцької дитячої лікарні Феодосія Провізіона, в яких містяться поради батькам у вихованні здорових дітей.
       Люди старшого віку зможуть знайти на виставці енциклопедію лікарських рослин та книги по лікуванню лікарськими травами, медичні довідники, які допоможуть знайти відповідь на будь-яке запитання в галузі медицини.



      
Коментарі: Залишити коментар
 
X