Слідкуйте за нами

03-04-2023
        30 березня в абонементі філії №2 КЗК КМПБ відбулася чергова зустріч із циклу «Цікаві історії із запасників музею». Це вже третій захід цього циклу, який присвячений містиці. Алла Павлівна Гайшинська в своїй неперевершеній манері розповіла присутнім незвичайні містичні історії, які пов’язані з нашим містом. Дізналися  про страшних павуків, які царюють в тих домівках, де немає злагоди, відбуваються сварки, люди не поважають одне одного.
       І зворушливу історію про «безсонного» пожежника, який в 50-их роках ХХ століття проспав пожежу, а тепер спокутує провину. І коли десь повинна трапитися біда, він являється рятувальникам стукаючи в вікно – попереджає, що ось-ось трапиться біда. Явився він пожежникам і в той день, коли в торговельний центр «Амстор» влучила російська ракета.
       Послухали цікаву легенду про кохання та материнську хустку. Про красуню половчанку, яку покохали батько й син Круки. І як син наслав прокляття на батька, щоб у нього не було більше синів. Всі новонароджені сини помирали, аж доки не з’явилася донечка. Саме ця легенда –  про кохання та прощення. Про те, що треба вміти прощати рідним людям і побільше їм говорити слів любові…. Поки ще є час.
       Зустрічі із циклу «Цікаві історії із запасників музею» будуть продовжуватися, тож слідкуйте за анонсами.
Містичний Кременчук (Цікаві історії із запасників музею)
       Відеосюжет про захід можна переглянути тут
Коментарі: Залишити коментар
 
X