Слідкуйте за нами

29-03-2023
     Активно продовжується проєкт соціального супроводу ветеранів, Захисників та Захисниць і членів їх сімей з використанняи арт- та анімало-терапії, йоги "Радість дотику", яку проводить КЗК КМПБ та громадська організація «Молодіжна організація інвалідів, ветеранів війни (АТО) «Струни серця» (голова правління Сергій Чирва) за підтримки УВФ (Українського ветеранського фонду).
     29 березня  до КЗК КМПБ завітали гості з Києва - Катерина Белякова, лейтенант поліції, кінолог-інструктор, кандидат юридичних наук, тричі чемпіон світу з гирьового спорту з своїми службовими собаками. Пані Катерина прибула у м. Кременчук працювати по реабілітації з воїнами в шпиталі нашого міста. Разом з пані Катериною на захід прибули наші партнери: голова правління громадської організації «Молодіжна організація інвалідів, ветеранів війни (АТО) «Струни серця» Сергій Чирва разом зі своєю собакою Найдою та команда проекту: собаки Ірма (Джек Рассел Терьер) та Айра (Золотистий ретривер). Дітлахам було в радість пограти та погладити собак. Усі  відвідувачі пішли с заходу з піднесеним настроєм.
      Організатори також запрошують волонтерів: власників собак, кінологів, психологів, реабілітологів, дефектологів, логопедів, педагогів та вихователів, А ТАКОЖ СІМ’Ї ВЕТЕРАНІВ, ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ, в т. ч. загиблих, та тих, хто МАЄ ПРОБЛЕМИ МОВЛЕННЯ (запинання, заїкання, боязнь собак та інше) і всіх бажаючих  долучатися до проєкту емоційної підтримки Наші друзі-помічники добрі собаки та команда проєкту щиро чекаємо на вас та Ваші побажання!
       Долучайтеся, і батьки, і діти, ветерани, сім"ї. 
       Звертатися  911angels@ukr.net  та cbsbook_mv@ukr.net  
       
       Відеосюжет про зустріч дивіться тут
        

Коментарі: Залишити коментар
 
X