Слідкуйте за нами

22-03-2023
        За що можна любити зелений колір? Та хоча б за те, що він дає  надію і природну гармонію! 
        А ще – це один із днів кольорового Тижня читання «Сім  відтінків книги», який пройшов 21 березня  у філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) під гаслом «У нас сьогодні День зелений, він веселий і приємний! Долучайтеся і Ви до «зеленої краси»!
        Уся бібліотека цього дня потопала у зелені: від інтер’єру до одягу бібліотекарів. Було оформлено  яскраві та цікаві  виставки літератури. На виставці-настрою  «На одному диханні з весною» були представлені книги про найгарнішу, «найтендітнішу» пору року – весну, яка пробуджує природу і дарує гарний настрій.  А ось виставка одного кольору «Книжковий світ у зелених тонах» містила книги з відповідним  кольором обкладинки: від салатного до смарагдового. Читачі дізналися як багато відтінків зеленого можна побачити на книжках!
        На відвідувачів також чекали «зелений» кросворд, філворд та гра в «зелений» іменник.
        Відвідувачі отримали лайфхак як зробити собі гарний настрій за допомогою кольору. А майстер-клас надихнув на створення веселих та кумедних жабенят.
        На згадку про зелений день у бібліотеці було проведено зелену акцію «Подаруй квітку бібліотеці», під час якої бібліотека отримала квіти у горщиках!
        Усі відвідувачі цього дня отримали солодощі! Як ви гадаєте, якого кольору?
        Дякуємо усім за гарні емоції цього дня!
        У свою чергу хочемо усім побажати: «Живіть кольорово, натхненно і  щодня пізнавайте нове разом з цікавими книжками!»


Коментарі: Залишити коментар
 
X