Слідкуйте за нами

22-03-2023
          Під час весняних канікул, 21 березня, учнів 6-В класу ліцею №4 «Кремінь» запросили до філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) на медіа-гру за книгою Роальд Дал «Чарлі і шоколадна фабрика».  Ця книга була обрана не випадково, а завдяки своїй зеленій палітурці. Чому саме зелена палітурка? Та тому, що у цей день у бібліотеці проходив  Зелений день читання (у рамках Тижня кольорового читання «Сім відтінків книги»)! 
          Діти познайомилися з життям і творчістю Роальда Дала та переглянули буктрейлер, створений за книгою письменника. Ідея цього  твору підкреслює, що  люди мають боротися зі своїми вадами та прагнути позбавитися від них. А діти мають бути дітьми, вірити в чудо і розуміти, що щастя не тільки у грошах, а  найголовніше для людини в її житті – це мати чудову родину ...
          Після перегляду презентації, читачі, поділившись на команди «Чебуречки» (дівчата) та «Зефірки» (хлопці)  із задоволенням проходили усі етапи медіа-гри, змагаючись у спритності, уважності  та обізнаності. Більше балів отримали «Зефірки». А перемогла як завжди дружба, любов до книги та читання. А ще усі  учасники отримали солодощі від «Віллі Вонка»!



         Як все відбувалося, можна  переглянути у сюжеті ТРК «Візит» 

Коментарі: Залишити коментар
 
X