Слідкуйте за нами

14-03-2023
    15 березня у Львові у дистанційному форматі було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Квіти України», в  якому взяли участь 335 творчих робіт у номінаціях «Сценічний костюм» та «Карнавальний костюм» від 19 областей України.
    Дуже приємно, що серед такої кількості конкурсантів постійні читачки філії №3 КЗК КМПБ посіли  ІІ місця.
    Вітаємо маленьких україночок – Кулезньову Мілену та Жихарєву Анастасію, учасниць гуртка «Виготовлення сувенірів» Кременчуцького міського центру позашкільної освіти «Академія майбутнього» за сценічні костюми «Україночка» (керівник – Коваленко Людмила Іванівна). Готуючи ці костюми, діти хотіли передати всю красу України через квіти, адже вони нас надихають і  роблять щасливими.
     Свій внесок у  перемогу зробили та  бібліотекарі філії №3, які  підготували для відеозйомки імпровізовану сцену на абонементі, де проходило дефіле дівчат, та доповнили образи моделей необхідними елементами.
     Красуні  вперше в житті вийшли на сцену. Але юні стилісти, котрі створили свої паперові шедеври, трималися як справжні досвідчені моделі шоу-бізнесу.
     Діти, батьки та керівник вклали у костюми свою душу та велику надію на те, що зовсім скоро настане довгоочікувана ПЕРЕМОГА та МИР! А перемога у Конкурсі ще раз підтвердила, що наші дівчата – найкращі!
Коментарі: Залишити коментар
 
X