Слідкуйте за нами

08-03-2023
         Напевно кожному з нас зараз знайоме відчуття інтенсивного психологічного навантаження, відчуття слабосилля та інших негативних факторів, які розбалансовують нашу нервову систему.
          Більшість людей, які зараз відвідують бібліотеку шукають порятунку в читанні, відвідинах різних цікавих заходів, чи навіть  просто в спілкуванні, а комусь потрібно робити щось своїми руками – різні корисні та надихаючі речі.
          Відділ обслуговування дорослих КЗК КМПБ  радо відкрив свої двері для маленьких діток з гуртка «Образотворче мистецтво». До речі за їхніми роботами вже створена справжня галерея, яка так яскраво прикрашає наш сектор юнацтва. Та ось ми підмітили, що батьки, які чекають доки їх юні художники працюють над своїми шедеврами, мають час, який вони також можуть провести з користю. Наша ідея  - створення невеличкої сімейної зони творчості «Наші ідеї – ваше бажання», де по можливості пропонуємо майстер-класи, як для батьків, так і їх діток в стилі хенд-мейд (створення своїми руками)…
         Весна вже повноправно вступила у свої права, але так хочеться відчути її не тільки за календарем. Тому березневий майстер-клас бібліотекарі вирішили присвятити першоцвітам, квіточкам, які занесені до Червоної книги України і якими милуватися потрібно тільки в природному середовищі. Тому напевно так натхненно і підхопили нашу ідею майстрині,  створюючи справжню інсталяцію: горщика - оздобленого технікою декупаж з яскравими крокусами (шафран), які зроблені в техніці оригамі. Весна пробуджується не тільки в природі, а також в наших серцях. Ось така бібліотека сьогодні. Маємо надію що ми також корисні для нашої громади.
       Більше світлин дивіться тут

Коментарі: Залишити коментар
 
X