Слідкуйте за нами

08-03-2023
 «Перехрестя долі Кобзаря» ( книжкова виставка-QRвікторина   до 209-ї річниці від дня народження  Т. Г. Шевченка)         9 березня Україна відзначає, без перебільшення, велике свято – день народження великого Т. Г. Шевченка.
          Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас новим і неповторним. Як весна оновлює природу, так само поезія Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесним і милосердним, щиро любити свій народ, свою Україну.
          До Шевченківських днів у філії № 5 КЗК КМПБ оформлено виставку-QRвікторину  «Перехрестя долі Кобзаря», присвячену 209-й річниці великого українського поета Тараса Шевченка. На виставці-вікторині знаходяться запитання з QR-кодами. За допомогою сканувального обладнання (в тому числі й фотокамерою  мобільного телефона) можна отримати відповіді на питання вікторини.   На книжковій експозиції   представлені книги, які розповідають про непростий життєвий шлях Кобзаря. Вони також допоможуть вам розширити знання і ознайомитися  з творами великого митця.
       Запрошуємо  користувачів бібліотеки та усіх охочих  перевірити свої знання про Т. Г Шевченка та його творчість, цікаво провести час, відповідаючи на питання вікторини, а можливо, і дізнатися щось нове про великого Кобзаря.
  
 

Коментарі: Залишити коментар
 
X