Слідкуйте за нами

08-03-2023
        Далекі, казкові роки дитинства... Ми згадуємо їх часом за повсякденною метушнею, і, коли зринають ці спогади в уяві, душа світлішає, сповнюється чудовими звуками, серед яких іноді забринить і нотка смутку.
        Та разом з пережитим неодмінно постануть перед нами образи із перших прочитаних книг – книг, що справили на нас найбільше враження, незабутніх, дорогих, як материнська рука. Серед таких книг і «Ясочкина книжка» Наталі Забіли.
        7 березня до залу читання та дозвілля філії №3 КЗК  КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) завітали маленькі  читайлики  на літературне знайомство «Чарівна скарбничка казок від Наталі Забіли», яке було присвячене 120-річчю від дня народження письменниці.
        Слово Наталі Забіли супроводило дитинство не одного покоління. Кілька десятків років вона, завжди радісно схвильована, сильна і молода у сприйманні життя, розкривала скарби свого серця і, як мати, дарувала дітям тепло та радощі, розповідаючи чарівну казку життя. Захопленням світом та  прагненням до щастя пронизані усі вірші та оповідання письменниці.
        Діти переглянули презентацію, під час якої познайомилися  з життєвим та творчим шляхом письменниці. А також з задоволенням  ознайомились  з казками, віршами, оповіданнями, які є в наявності у бібліотеці.
        Запршуємо усіх завітати до бібліотеки та поринути у «чарівну скарбничку»  Наталі Забіли!



   
Коментарі: Залишити коментар
 
X