Слідкуйте за нами

07-03-2023
     В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті, і з великою любов’ю та повагою передає із покоління в покоління. Як для нас, так і для всього світу, Шевченко – це Україна, а Україна – передусім це Шевченко. Він – вершина нашого родового дерева.
     Задля вшанування пам’яті цієї насправді видатної постаті для всіх минулих, сучасних та прийдешніх поколінь українців, 7 березня у філії 1 КЗК КМПБ організована виставка-вшанування «Струни Кобзаревого серця».
    Для експозиції підібрана література, яка розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України.
    Виставка-вшанування призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Кобзаревого слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і велику долю та стати інформаційним приводом для зміцнення рівня національної самосвідомості.
     Для більш детального ознайомлення з творами на виставці змістовним додатком є QR-коди.
     Філія №1, що за адресою пр. Лесі Українки, 13, пропонує вам пройти сторінками життя і творчості Великого Кобзаря,  познайомившись з книгами з фонду бібліотеки.
     Тож читаємо і надихаємося пророчими віршами, єднаймося і перемагаємо!

Коментарі: Залишити коментар
 
X