Слідкуйте за нами

02-03-2023
        Шахи... Один з найдавніших і прекрасних винаходів людства. Протягом багатьох століть шахи хвилюють серця мільйонів людей. У чому ж головна притягальна сила цієї стародавньої і вічно молодої гри? 
        Зараз  відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ став своєрідним шаховим клубом для кременчужан. Заняття шахового гуртка КМЦПО «Академія майбутнього» та  зустрічі шахістів-любителів у затишній атмосфері відділу, постійний попит на літературу з історії, тактики та стратегії гри спонукали бібліотекарів провести 28 лютого тематичний День інформації «Ці дивовижні шахи».
        Бібліотекарі знайомили відвідувачів з книгами, представленими на книжковій виставці, вчили самостійному пошуку потрібної інформації та провели шахову вікторину.
        Відвідувачі із задоволенням відповідали на питання стосовно шахових термінів та історичних фактів про шахи. Найцікавішим та найскладнішим питанням для юних шахістів стало таке - «Назвіть книгу, в якій головна героїня подорожує шахівницею і стає королевою». Але врешті-решт правильну відповідь знайшли серед представлених на виставці книг. Тож бібліотекарям таки вдалося зацікавити та спонукати до прочитання дивовижної історії. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X