Слідкуйте за нами

26-02-2023
     Чи відвідували ви коли-небудь незвичайне місто, якого немає на жодній карті? А саме – місто Подарованих книг? А може чули про таке? Мабуть, кожен відповість: «НІ»! Тоді залюбки запрошуємо вас на екскурсію до чарівного міста, яке  з’явилося  у філії №3 КЗК КМПБ, що за адресою вул. Соборна, б. 12/16.
Це містечко з яскравими будиночками, які побудовано архітекторами-бібліотекарями … з книжок – розумних і веселих,  жартівливих і дотепних, повчальних і для творчого розвитку. А мешкають  у них вже знайомі вам герої улюблених книжок та незнайомці, з якими ви потоваришуєте та будете разом подорожувати, веселитися, досліджувати та фантазувати.
     Чимало людей  долучилося до будівництва цього містечка!  Подивіться  яким гарним та привабливим воно вийшло!
     У місті панує чудова атмосфера добра і радості, адже побудовано воно для дітей з відкритим серцем дарувальників  після проведення благодійної акції «Подаруйте дітям радість – книгу!» .
     Усі книжки тимчасово «мешкають» у цьому містечку. Після проведення необхідної реєстрації, вони потраплять на книжкові полички та чекатимуть на своїх читачів.
     Дякуємо усім, хто брав участь у створенні міста Подарованих книг! Хочемо побажати, щоб у кожного з вас  не закінчувалося бажання робити добрі справи, адже для цього зовсім не потрібно вигадувати ніяких свят!
     Є таке поняття «страх від того, що у вас не залишиться що почитати», яке називається «абібліофобія». Щоб вам ніколи не було знайоме це відчуття –  відвідуйте бібліотеки, бо з книгами вам це точно не загрожує!
     До зустрічі у бібліотечному місті Подарованих книг!

Коментарі: Залишити коментар
 
X