Слідкуйте за нами

20-02-2023
       День Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року.
       За неповернення до пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, утвердження розвитку України як демократичної європейської країни заплачено дуже велику ціну – людські життя. 
       З метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України у філії № 5 КЗК КМПБ  організовано патріотичну книжкову виставку  «Пам’яті Героїв Майдану», на якій представлені видання, що висвітлюють тему Майдану та Революції Гідності. Особливу увагу привертають  світлини, зроблені на Майдані, які виставлені на фоні кольорів прапору України, що робить виставку ще більш патріотичною.
       Користувачі бібліотеки мають змогу ознайомитися не тільки з публіцистичними виданнями, а й з художніми творами митців слова, які висвітлювали трагічні події того часу. 
       Пам’ять про подвиг Небесної Сотні вшановується під гаслом "Вдячні за свободу!"      День Героїв Небесної Сотні покликаний увічнити людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права і свободи людини, європейське майбутнє України.
        Ознайомитися з виставкою можна завітавши до філії № 5, за адресою: вул. Республіканська, 65
Коментарі: Залишити коментар
 
X