Слідкуйте за нами

19-02-2023
     Зараз учні кременчуцьких гімназій навчаються дистанційно, але вони прагнуть зустрічей, прагнуть розвиватися та навчатися новому. Оскільки зараз немає можливості організувати виїзну екскурсію, бібліотекарі філії №4 ім. І.Приходька спільно з  педагогами кременчуцької гімназії  № 23 провели онлайн-мандрівку до бібліотеки  «Сила української єдності», яку приурочили  до Дня єднання України.
     Онлайн-екскурс розпочато зі знайомства з бібліотекою, що знаходиться на вулиці Івана Приходька. У віконних вітринах представлена виставка про Андрія Ізюмова, на честь якого названа зупинка громадського транспорту поряд з бібліотекою. Андрій Якович кілька разів обирався на пост міського голови Кременчука, а ще він вивів породу голубів, названих «ізюмівськими». Крюків’яни зберегли цю породу, і зараз чарівливі птахи, лауреати багатьох міжнародних виставок голубів називаються «крюківські панські».
     В приміщенні бібліотеки до огляду запропонували книжкову виставку «Україна єдина, Україна – це ми», присвячену Дню єднання України. На виставці представлена література з історії нашої держави, про видатних діячів науки, культури, освіти.
Бібліотекарі розповіли про історію заснування свята, символи єдності та незламності українського народу.
     Учнів ознайомили з графіком роботи бібліотеки та правилами користування. Діти отримали дистанційний доступ до фондів бібліотеки. Навчилися орієнтуватися у виборі художньої, науково-популярної та довідкової літератури.
     Жваво та з задоволенням відповідали учні на запитання вікторини «Україна в моєму серці». 
     Майстер-клас з виготовлення патріотичних листівок у формі сердечок завершив онлайн-мандрівку. Виготовлені листівки  бібіліотекарі  передуть  захисникам України. Хай  вони стануть оберегами для воїнів, додадуть наснаги, бо в єдності наша сила!

Коментарі: Залишити коментар
 
X